Latest Stories

Sağlık

Aşısı Da Var Tedavisi De… Hepatit’in Farkında Olmak Karaciğeri Koruyor!

Hepatit; virüsler, alkol kullanımı, ilaçlar, toksinler veya otoimmün hastalıklar gibi çeşitli nedenlerle ortaya çıkabiliyor.

Sağlık

İş yerinde stresi önlemenin 11 yolu

Stres, vücudun zorlu veya tehditkâr olarak algıladığı durumlara verdiği doğal bir reaksiyonudur.

Sağlık

Birinci Derece Yakınlarında Hepatit Olanlar Mutlaka Taramadan Geçmeli

Özellikle B ve C türleri, yüz milyonlarca insanda kronik hastalığa yol açarak, karaciğer sirozu, karaciğer kanseri ve viral hepatit kaynaklı yaşam kayıplarının en yaygın nedenleri arasında yer alıyor.

Sağlık

Aşırı sıcaklarda epilepsi ataklarına karşı 8 etkili önlem!

Yazın tetiklenen nöbetler bir dizi kontrolsüz hareket ve bilinç kaybı şeklinde yaşandığı için hasta ve hasta yakınlarında endişe yaratıyor.

Sağlık

Bu proje ile cerrahi hastalarının solunum egzersizleri eğitimine yönelik mobil aplikasyon geliştirilecek

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi bilim ekibi tarafından yenilikçi bir anlayışla hazırlanan proje kapsamında mobil aplikasyon geliştirilecek.

Sağlık

Uzmanı uyarıyor! Zayıflamak isterken sağlığınızdan olmayın!

Bu tür ilaçların içindeki bazı etken maddelerin kalp hastalıkları ve ani ölümlere sebebiyet verebildiğini dile getiren Dahiliye Uzmanı Prof.

Sağlık

QNB Sigorta, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Online Sağlık Hizmetlerine Yönelik Araştırmasını Yayınladı

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamında sunulan ücretsiz online sağlık hizmetleri ile ilgili müşterilerin deneyimlerini ortaya koyan araştırmaya göre; müşteriler %35 oran ile en çok 7/24 sınırsız online doktor; %25 oran ile yılda 4 kez olan online diyetisyen hizmetlerinden yararlanıyorlar.

Sağlık

Polikistik Over Sendromunun 10 İşareti

Rahim içinde yumurta gelişimi ve adet döngüsünü düzenlemekle görevli olan yumurtalıklarda meydana gelen, PKOS ya da PCOS olarak da bilinen bu rahatsızlık, yumurtalıklarda oluşan küçük kistler veya folikül adı verilen sıvı dolu keseciklerin birikmesiyle ortaya çıkıyor.

Sağlık

Diş tedavisi korkulu rüya olmaktan çıkıyor, kendileri takıp çıkarabiliyor…

Çenelerin ve dişlerin ideal olmayan kapanış ilişkileri ile dizilim bozuklukları, estetik ve fonksiyonel problemler yaratabiliyor.

Sağlık

Depresyon beyin fonksiyonlarını nasıl etkiliyor? Yürüyüş depresyona iyi geliyor!

Beyindeki duygusal düzenleme süreçlerinin kompleks bir şekilde yönetildiğini ve bu alanlardaki herhangi bir bozulma veya yapısal rahatsızlığın duygu regülasyonunda sorunlara yol açabildiğini kaydeden Psikiyatri Uzmanı Dr.

Giriş Yap

Menik Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Follow Us